Categories
Povestea lor

Dans de nuntă -“That’s Amore” cu Mircea și Flori

Dans de nuntă - "That's Amore" cu Mircea si FloriCu Mircea și Flori m-am întâlnit printr-un coleg de facultate cu care veneau împreuna la clasele mele de Zumba pe care le tineam în Regie. De atunci i-am vazut că se mișcau bine și mai ales cu chef. Spun asta pentru că, din pacate, am avut mulți cursanți care doreau să învețe să danseze, însa fără să pună nici un pic de suflet. Am fost deosebit de bucuros când am aflat că vor să se pregatească alaturi de mine, așa că am fost determinat să le pregătesc un dans de nuntă la fel de frumos ca și perechea lor.

Au spus ca vor ceva clasic, draguț și ușor. Melodia lui Dean Martin “That’s Amore” mi s-a părut de la început foarte potrivită pentru ei, pentru că are ritm de vals vienez și este haioasă. Dupa ce le-am aratat pașii de bază, am început să aranjăm coregrafia pe muzică.

Împreuna au facut o echipă foarte bună. Flori este talentată și carismatică, iar Mircea un partener ideal, oferindu-i sprijin și încredere.

Au plecat destul de emotionați dupa ultima repetiție, însă le-am facut o schemă scrisă cu fiecare figură din coregrafie pe care să o poata repeta înaintea nunții. Puteți vedea că le-a ieșit un dans de nuntă “ca la carte”!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *