Categories
Povestea lor

Dans surpriză “Grease” – Sebastian și Diana

dans surpriză la nuntă pe muzica din Grease

De mult mi-am dorit să fac un dans surpriză pentru o nuntă gen flash-mob, în care să implic și cavalerii și domnișoarele de onoare. Nu avea nimeni curajul, sau nu reușea să întregească o trupă care să vină constant la antrenamente. Vara asta am avut noroc.

Pe Seba îl știu încă din liceu, am fost și în aceeași grupă la facultate și nu mai facuse niciun curs de dans. Tenisul de performanță și dezinvoltura l-au ajutat să învețe pașii și să se simtă bine în aceasta coregrafie inspirată din filmul “Grease” cu John Travolta. Mireasa, în schimb, a facut dans, este foarte talentată și carismatică și mi-a ușurat foarte mult munca la antrenamente. Am avut de la început încredere că o sa iasă ceva deosebit.

Deja mă gândisem la un dans de grup, întrucât cunoșteam gașca de băieți, tot din liceu, și știam că au pastrat legatura ca și prieteni până în prezent. Nici fetele Dianei nu s-au lasat mai prejos, venind și ele în grup numeros, șapte ca și băieții. Ideea coloanei sonore a fost propusă de mireasă și s-a potrivit excelent cu tematica întregii nunți, cinematografia.

Dupa 3 antrenamente cu mirii, 2 cu baieții, 1 cu fetele și înca 3 cu tot “castul” (dintre care 1 au fost la restaurant) puteți vedea mai jos rezultatul. Sper ca această experiență să dea încredere mai multor tineri care vor să pregatească ceva unic pentru un moment atât de special cum este nunta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *