Despre noi

[masterslider id=”4″]

Dan și Bianca formează o pereche din 2005. Împreună au participat la competiții naționale și internaționale de dans sportiv, cele mai remarcabile rezultate ale lor fiind titlul de Campioni Naționali la Formații 2005, calificarea în finala Campionatului Național de 10 dansuri (2011, 2012) și titlul de Vicecampioni Naționali la Showdance 2013.

În acest timp au pus bazele clubului de dans sportiv Total Dance din București, unde au pregătit copii și adolescenți pentru performanță în acest sport. În 2011 au devenit antrenori și arbitrii atestați de Federația Națională de Dans Sportiv.

Un an mai tarziu au decis să abordeze latura artistică a dansului, începând o carieră în entertainment. În primăvara 2012 au avut primul lor contract pe un vas de croazieră al companiei Tallink Silja Line, în Marea Baltica. Acesta a fost doar începutul. A urmat un contract pe o navă Costa Crociere care i-a plimbat împreuna cu înca patru colegi de-ai lor in jurul Asiei, ajungând până în Australia și Noua Zeelandă. Călătoria în jurul lumii i-a inspirat, iar una dintre țările care i-a impresionat în mod deosebit a fost India. Întorși în țară au fructificat experiența acumulată, participând la Campionatul Național de Showdance cu un număr construit pe coloana sonoră a filmului “Viața lui Pi”, ce se petrece evident tot în India.

A urmat o perioadă în care au continuat pregatirea în țară la clubul lor, în acest timp punând bazele proiectului SCENÁ Showdance, o companie de spectacole bazate pe dansurile de societate. Acest proiect i-a purtat în decembrie 2014 până în Maldive, unde au performat alături de colegii lor la unul dintre cele mai selecte resorturi, Dusit Thani Maldives.

Tot în acest an au debutat pe scena Teatrul Elisabeta, fiind unicii dansatori din distribuția muzicalului “Știi ce am facut în America?”

Anul 2015 a fost de bun augur pentru cei doi, având trei contracte pe vasele de croazieră unul dupa altul. Au început pe Aegean Odyssey, fiind primii dansatori pe care compania i-a chemat la bord. Vasul a călătorit în jurul Asiei, din Sri Lanka, până în Vietnam.

A urmat un contract pe primul vas chinezesc Skysea Golden Era, unde au facut parte din echipa de deschidere, alături de artiști din Anglia, Bulgaria și Antigua. Dupa două saptămâni de antrenamente în Anglia, au urmat șapte luni de contract pe Marea Chinei de Sud, între Shanghai, Coreea de Sud și Japonia.

Sfârsitul de an i-a prins tot pe Aegean Odyssey unde s-au reîntors pentru un contract în jurul Africii și Asiei de Sud Est. Au performat alături de muzicieni din Argentina, România, SUA și Marea Britanie.

Începând cu luna septembrie fac parte din trupa de dansatori a navei Caribbean Princess. După o lună de pregătiri intense la studiourile din LA, cei doi s-au îmbarcat pe vasul ce îi va purta în urmatoarele cinci luni prin Marea Caraibilor.

Apariţii TV

[masterslider id=”3″]