Categories
Povestea lor

Dirty Dancing la nuntă – Victor și Otilia

Coregrafie Dirty Dancing - Victor și OtiliaDe la bun început mi s-a spus că dansul lor trebuie să fie unul deosebit, energic și cu personalitate. Ați putea spune că a fost ceva presiune pe mine… Până să îi cunosc, când mi-am dat seama că nu poate fi nicidecum altfel. Știind ce își doresc m-am gândit ca melodia din Dirty Dancing ar fi cea mai potrivită pentru ei. Am avut noroc: ideea le-a suras din prima.

Niciunul dintre ei nu are pregătire ca dansator (nu stiu dacă se pune ca Victor a făcut câteva luni dans sportiv pe vremea când era copil), însă rezultatul a fost unul excelent.
Am făcut împreună 4 lecții de dans pentru a alcătui coregrafia și încă 2 pentru a pune la punct detaliile. Cu două zile înainte de marele eveniment ne-am întâlnit la restaurant pentru o repetiție generală.

A fost o adevarată plăcere să lucrez cu ei: nu au existat tensiuni, dezamăgiri, stress, ci doar un mare zambet pe fața fiecăruia de fiecare dată când apăsam PLAY. Au trecut foarte repede peste micile obstacole. Cea mai mare problemă a fost complexitatea coregrafiei, care are o varietate destul de mare de pași. Trebuia repetat foarte mult pentru a ține minte ordinea lor. S-au încurajat reciproc, au fost dezinvolți și naturali, lucruri care se văd și în timpul dansului lor.

Casă de piatră, Victor și Otilia! And never stop dirty dancing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *