Servicii și Prețuri

LECȚII PRIVATE PENTRU DANSUL DE NUNTĂ

Alături de noi veți avea ocazia să vă pregatiți dansul de nuntă cu instructori profesioniști de cel mai înalt nivel.
Lecțiile private sunt cea mai bună metodă de a pregăti o coregrafie personalizată în funcție de gusturile și nivelul vostru în materie de dans. Puteți pregati un vals clasic sau o coregrafie surpriză la care vă pot însoți nașii, cavalerii și domnișoarele de onoare.

Prima sedință este una de acomodare și de consultanță. Veți stabili melodia, stilul de dans și veți învața primii pași pe ritmul ales, pentru a vă descoperi nivelul de pregătire. Începând cu a doua ședință se vor aseza pașii pe muzică și se va trece la compunerea coregrafiei.

O lecție durează 60 de minute și costă 150 RON. Pentru cuplurile care își doresc un dans de nuntă deosebit, care necesită mai multe ore de pregătire, avem următoarele pachete:

5 ore la prețul de 700 RON

8 ore la prețul de 960 RON

LOCAȚII

Pregatirea unei nunți consumă mult timp și energie. De aceea încercăm să vă oferim un program de lecții cât mai flexibil, într-o sală modernă din cartierul Floreasca, București.

CONSULTANȚĂ

Alegerea melodiei

Dansul de nuntă trebuie să fie un moment unic, iar melodia aleasă va pune în evidență personalitatea voastră. Poate fi vorba despre un vals clasic, un blues emoționant sau o balada rock, însă cel mai important pentru ca dansul să iasă perfect este ca melodia aleasă să aiba un ritm clar.

Stilul de dans potrivit pentru voi

În timp ce alegeți melodia care vă inspira cel mai mult, ne hotărâm și ce dans vi se potrivește cel mai bine. Majoritatea cuplurilor aleg valsul vienez pentru deschiderea nunții, însă puteți pregăti un tango sau un mambo ca în Dirty Dancing, cha cha, slow fox, rock ori jive.

Daca aveți timp, puteti opta pentru un dans surpriză pe un colaj de melodii care îi va uimi pe invitați cu ritmuri de hip-hop, bollywood, salsa sau ce vă trece vouă prin minte. Ideea este să realizați un moment original, de care prietenii voștri iși vor aminti cu drag.